кадри bTVРедактор: Певицата Михаела Филева беше подложена на кръстосан разпит от водещите

...
кадри bTVРедактор: Певицата Михаела Филева беше подложена на кръстосан разпит от водещите
Коментари Харесай

Деси и Сашо прекалиха с кръстосания разпит, Михаела Филева ги скастри в ефир

кадри bTV

Редактор: 

Певицата Михаела Филева беше подложена на пресечен разпит от водещите на „ Преди обед “ по bTV Деси Стоянова и Сашо Кадиев. След като цяла седмица тя гостува в предаването като коментатор на значими и занимателни тематики, в петък дуетът реши да изтръгне от изпълнителката самопризнания както за професионалния, по този начин и за персоналния ѝ живот.

Първа с настоятелните въпроси стартира Деси, откакто се разбра, че Михаела отпътува за Варна с цел да снима нов клип и показа, че той ще е в дует. Стоянова настояваше да разкрие повече за това кой е другия участник в новата ария на Филева, само че певицата настойчиво да разкрие дали става въпрос за мъж или за жена.

„ Деси, престани с тези полове! “, възкликна с престорено отвращение Кадиев. Само след момент обаче той стартира да разпитва Михаела Филева за персоналния ѝ живот.

„ Как е Стефан? Дали ни гледа в този момент? “, този пряк въпрос заби водещият на изпълнителката, като не пропусна да посочи, че приказва за нейната половинка.

Тук Филева към този момент не устоя на издевателството на водещите и отвърна много саркастично:

„ Стефан е добре. Всяка заран ни гледа поради теб, Сашо, да види по какъв начин си се облякъл и да се облече като теб “, изстреля отговора си тя с престорена усмивка. Хладината в тона ѝ обаче се усети и водещите прекратиха разпита.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР